dinsdag 31 januari 2017

weer een berichtje.....

Soms maak ik iets, wat vervolgens in de kast belandt, niet omdat ik het niet mooi vind, maar om alles nu aan de muur te hangen......? Zo ook dit werkstuk, ik stikte verschillende lapjes aan elkaar tot mooie lap en vervolgens heb ik met krimpvlies structuur aangebracht. Hier en daar wat rode verf aangebracht, wat steken en ander materiaal toegevoegd, zodat het naar mijn idee iets op een tuin begon te lijken. 
Vervolgens zag ik dit weekend bij Hannie iets op haar blog, wat mij weer tot deze daad deed aanzetten........snijden met die hap......en vervolgens steekjes en ander materiaal toevoegen waar het nodig is.
 Nog even van dichtbij gezien....
 De foto's zijn niet helemaal scherp geworden......
 Zo komt mijn voorraad kaarten weer iets op pijl.....
...en of ik er spijt van heb, dat ik dit zo gedaan heb.....nee, beslist niet...zo vindt het werk wel weer een bestemming !

dinsdag 3 januari 2017

update

Hebben jullie ook nog veel (zelfgemaakte) kerstkaarten gehad ? Hier kregen we er slechts een handjevol. Overige kaarten zat, daar ontbrak het niet aan. Bovenstaande kaart links kwam van Hannie en rechts is weer een recyclingkaart van Chris. Erg mooi gedaan allebei. De onderste kaart is een swap-kaart, gemaakt door Els. De opdracht was de letter M. Zij maakte er molenwieken van. Mooi bedacht.
Ik maakte voor Els een afbeelding van Matisse.

Sandra stuurde me een kaart met Naden (de letter N)....daar was ik zelf nooit op gekomen......

...en ik maakte een Narcis voor Els. Deze maand moet de letter O gemaakt worden voor de Alfabetswap. Daar moet ik nog eens dapper over nadenken.........