zaterdag 29 oktober 2016

beetje herfst en een beetje winter

Als je er naar kijkt krijg je het al koud, maar winters is het wel.....
deze zit net op het randje van herfst en winter dacht ik

Deze stuurde ik naar Trees van de Fantastic Fabricgroep. Ik hoop niet dat ze het onderwerp bezwaarlijk vindt, gezien het bereiken van haar leeftijd.....

dinsdag 25 oktober 2016

workshop kaarten maken

Vandaag kwam een gedeelte van onze tuinclub bij elkaar om een workshop "kaarten maken"te doen bij één van onze leden thuis. Ina, maakt al jaren prachtige schilderijen en zij verzorgt ook workshops kaarten maken. Onder haar bezielende leiding werden allen enthousiast en kwamen tot leuke resultaten. Dit zijn alle mijn gemaakte kaarten.

Om ook in de herfst en wintermaanden, wanneer er niet veel meer in de tuinen te bezichtigen valt, toch nog wat contact met elkaar te houden, organiseren we iets anders. Dan is het natuurlijk erg fijn dat je ook leden hebt, die iets speciaals te bieden hebben.
We mochten schilderen, knippen en plakken om vervolgens tot deze resultaten te komen. Voor de inwendige mens werd ook gezorgd. Iemand van onze groep verzorgde een hartige taart en Ina zorgde voor een lekkere courgettesoep en worteltaart. Zelf bakte ik een lekkere appel/cranberrycake. We hadden dus niks te klagen vandaag. Het resultaat mocht er ook zijn.
7 November is de rest van de groep aan de beurt om zich creatief te uiten.

woensdag 19 oktober 2016

Landschapjes

Hebben jullie al bedacht, wat je dit jaar aan kerstkaarten gaat maken...? Of heb je ze al klaar misschien....?
Ik denk zelf gewoon maar wat kaarten te maken, niks met kerstafbeeldingen, hooguit één kerststofje misschien, zoals deze twee landschapjes. Het gaat om het krijgen van een kaart met een gelukwens toch.....?

dinsdag 4 oktober 2016

Landschapskaart

Omdat ik weet dat Hannie FB-loos is was deze op Facebook al een dag te zien. Ik heb nog nooit zoveel reacties gehad.  Inmiddels heeft ze hem ontvangen dus. Leuk dat Hannie hem ook mooi vind. Opdracht was de letter L. (van Landschap).