woensdag 19 februari 2014

van computers die het niet doen..........

Sinds gisteravond zijn we weer in de lucht.....vijf dagen geen computer kunnen gebruiken.....en dat is nog niet alles, maar het bedrijf (wat ik niet met naam zal noemen), dat een nieuwe videokaart zou installeren, had bedacht dat onze Windows XP ook maar vervangen zou moeten worden door Windows 8. Per 1 april a.s. worden er nl. geen up-dates voor XP gedaan. Aangezien wij een illegaal programma hadden, werd dit aangezien voor een heleboel virussen en werd de virus-scanner er op los gelaten. Weg was XP en een heleboel mails, nieuwe mailadressen en wie weet wat allemaal nog meer.......dat komen we de komende tijd vast nog wel tegen....Eén van onze zoons hielp ons om Windows 7 te installeren, zodat wij weer verder kunnen, maar alle programma's moeten weer opnieuw worden geïnstalleerd, wat een werk zeg......
Nou heb ik in die paar dagen niet echt stil gezeten hoor, crazyquilten vind ik nog steeds heel leuk, maar ook het borduren van de naden.Deze vier had ik weer aan mijn voorraad toegevoegd, waarvan nummer twee  inmiddels al weer op de plaats van bestemming is aangekomen.
 

woensdag 5 februari 2014

harten

Gisteren 4 februari waren mijn zus(je) en vriendin Alma jarig.
Voor beiden maakte ik een hartenkaart, waarin ik een hartenbedel verwerkte. Ze werden heel goed ontvangen. Wens jullie nog heel veel jaartjes in goede gezondheid dames......!


zaterdag 1 februari 2014

Winterthema

Zoals het er nu naar uitziet gaat het waarschijnlijk helemaal geen winter worden.......! Voor de Fibremailgroep was het wel HET thema voor de maand januari en ik maakte deze schaatsende personen op applicatiebasis voor Trees......Wie van de twee gaat er winnen dacht je....?