donderdag 18 april 2013

Kijk nou toch


....wat ik vandaag weer binnenkreeg....! Dit is natuurlijk ook een uitstekende manier om je gezicht te laten zien. Evi, heel erg bedankt ! Met Janine had ik een ruil afgesproken....ik een flopje om twee theezakjes in mijn tas mee te kunnen nemen en zij een kaart van mij.Deze is waarschijnlijk vandaag ook op haar adres gearriveerd. Wat is onderling ruilen toch leuk !

maandag 15 april 2013

Weer iets anders uitgeprobeerd


Eerst heb ik Vliesofix geverfd met textielverf.Eerder deed ik dit ook al eens, maar wist toen nog niet dat je dat ook aan de plakkant kon moest doen.Dit moet je dus aan de plakkant doen ! Je maakt dan eerst deze kant iets nat met een verfkwast en vervolgens wordt de verf aangebracht, dan laten drogen. Je krijgt zo een hele leuke structuur. Vervolgens knip of snijd je het benodigd stukje uit en legt dat met de plakkant op de stof. Strijken en papier verwijderen....er blijft dan iets van de Vliesofix aan je papier zitten, maar dat is juist zo leuk... Vervolgens een afbeelding van een mooi servet op de Vliesofix strijken. Het bandje had ik al voorzien van Vliesofix, zodat ook deze mooi mee werd vastgestreken. Nog wel even een paar steekjes toegevoegd, afwerken en klaar is de kaart. Niet zoveel bijzonders eigenlijk, maar wel weer iets geleerd.....!

donderdag 11 april 2013

Nicolas Roerich.....


.....was een Russische schilder, die met name berglandschappen schilderde. Dit schilderij heet: "Spring in Kulu" en is het thema van Margreet. Zij is een Fibre-Feverlid van de Yahoo-groep. Dit is mijn versie van het schilderij geworden. De afmeting is zo als altijd 15 x 15 cm. De achterste bergen heb ik gemaakt door Vliesofix te verven en na het opstrijken te bewerken met een witte Posca-marker (acrylverf). Daarna heb ik er met wit garen overheen gestikt. De bloesem aan de boom is ontstaan door Angelina met kussenvulling te versmelten. De stam is gemaakt van verstrengelde garens.

woensdag 3 april 2013

update kaarten


Dit is tot nu toe de laatste die ik gemaakt heb. Vanmiddag maakte ik ook nog deze, die al in het plastic zat, toen ik hem fotografeerde....een soortgelijk maakte ik vanmorgen ook nog en beiden gingen vanmiddag op de post. Je denkt natuurlijk dat ze er allemaal hetzelfde uitzien, maar dat is beslist niet zo.... ...daarom heb ik deze foto nog maar even gemaakt....en dan blijkt dat ik er slechts zes over heb......! Daar moet dus weer iets aan gedaan worden......!

dinsdag 2 april 2013

SPAM......!


Iedere morgen heb ik wel een Spammelding.....hebben jullie dat nu ook....? Ik ben eigenlijk niet van plan om er weer een verifieerprogramma op los te laten....en zal het daarom nog een tijdje aanzien....en hopen dat het over een tijd voorbij zal zijn...!?