dinsdag 31 mei 2011

Juweeltje


Deze prachtige kaart kreeg ik vanmorgen met de post van Hannie. Het is letterlijk en figuurlijk een "Juweeltje"....! Dank je wel Hannie..!!!!

maandag 30 mei 2011

Juweel voor Trees


Oud kant is voor mij als een "Juweel".Van een kanten kraagje, gedragen door mijn schoonmoeder, heb ik de ondergrond voor dit "Juweel" gemaakt op zwart vilt. Een stukje geverfde Tyvek toegevoegd en het geheel lijkt op een hanger, die ik vroeger zelf aan een ketting droeg. Lange tijd heb ik dit, weliswaar iets beschadigde hanger bewaard, maar ik ben bang dat ik de laatste tijd wat te opruimerig ben geweest....! Mijn "Juweel" is gemaakt voor Trees en ik hoop dat zij er blij mee zal zijn. Morgen gaat het met de post mee.

donderdag 26 mei 2011

ProbeerselGisteravond kreeg ik van een medequiltster restjes garen waar men tegenwoordig van die leuke sjaals van maakt.

Ik had haar hierom gevraagd, omdat ik wel mogelijkheden zag voor mijn kaarten. Vanmiddag heb ik deze kaart gemaakt op zwart vilt en zelfs onze kleinzoon zag er gelijk een bloem in. Ik heb gebruik gemaakt van het handpunchmachientje.

zondag 22 mei 2011

Nieuwe Babe en kaart

 Vanwege het rare weer ben ik vandaag meer weer eens gaan fröbelen. Manlief was bij de oudste zoon aan het klussen (jawel....op zondag, want gisteren hadden wij neven-en nichtendag). Een nieuwe Babe dus, maar dit keer wilde het niet helemaal goed lukken (zal wel aan de zondag gelegen hebben). Ik heb het patroontje iets groter gemaakt dan de vorige Babes. Misschien zijn dit wel leuke "bungelpoppetjes" voor in de auto, zat ik me te bedenken...
Daarna heb ik nog even een verjaardagskaart zitten maken voor een lieve meid ergens in Noord Holland. Deze week viert ze haar verjaardag  !                                                  

donderdag 19 mei 2011

Kleur

Gisteren meldde ik dat er moeilijkheden met het overbrengen van foto's van de camera naar de PC waren. Vanmorgen heb ik het nogmaals geprobeerd en met minimale beweging van de camera heb ik ze gelukkig over kunnen zetten. Het lijkt alsof de stekker geen contact maakt in de camera. Dat kan een klusje voor de fotograaf worden.....! Hier dus mijn laatst gemaakte kaart, zo kleurrijk, dat zelfs deze camera (Pentax Optio E60) zich af en toe verslikt in al die herrie......Maar met een beetje Photoshoppen komt het al weer aardig in de goeie richting.....!

dinsdag 17 mei 2011

De laatste kaart

...is van Monika en kwam vandaag aan.Zo blijf je nog een tijdje jarig.

woensdag 11 mei 2011

Bij gebrek aan....

....iets "stoffigs" laat ik jullie één van mijn tuinfoto's zien. Als je twee maal op deze foto klikt (geen dubbelklik) kun je hem maximaal vergroten en kijk je regelrecht in het hart van deze prachtige Baardiris.

zondag 1 mei 2011

Derde verjaardagskaart

Een onafgemaakte viltkaart bracht mij op het idee voor een verjaardagskaart. Lekker kleurig...wie kan dat nu niet gebruiken.......Daar fleur je toch helemaal van op...!